Två pass med motsatser

Åkte ut till stallet igår och red ett pass i paddocken. Eftersom det var vid 5 tiden så är det ju mörkt ute vid den tiden så jag räknade med ett annorlunda pass och prestation. Hästarna brukar komma in vid den tiden så Lotta ville inte stå still ensam i stallet. Väl i paddocken så var det riktig bjudning framåt och inget  bråk, farten kom väll för att de andra pollarna fick komma in. Så det var inte svårt att köra galoppfattningar och utökad trav. Det blev kondition och fattningar på det passet och jag blev nöjd med det. 

Jag red ett pass förra veckan som va det motsatta, Lotta ville inte gå alls. Hon bet mig i foten, bockade och vägrade bara gå. Vi körde nästan hela passet med rodeo men jag ville inte avsluta dåligt så vi tog två små hinder i slutet för att sluta bra. Hon älskar att hoppa så då blir det lite fart på henne. 

Man vet aldrig hur nästa pass blir med henne, bra eller dåligt? En överraskning varje gång. Kan ju hoppas det går till det bättre. Mitt tålamod är stort så inget hon gör förvånar eller får mig att ge upp.